Αρχική Μαγνησία Σύσκεψη για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο Νότιο Πήλιο

Σύσκεψη για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο Νότιο Πήλιο

0


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή, παρουσία του Δημάρχου Μιχ. Μιτζικού και του Προέδρου του Τ.Σ. Λαύκου Ι. Παπαθανασίου με κλιμάκιο μελετητών του Υπουργείου Υποδομών.

Σύσκεψη για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο Νότιο ΠήλιοΣύσκεψη για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο Νότιο Πήλιο

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η αποκατάσταση του βασικού οδικού δικτύου του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Όπως άλλωστε τονίστηκε από τον Υφυπουργό Υποδομών Νικ. Ταχιάο, στην πρόσφατη ημερίδα στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, «το Υπουργείο θα δώσει βαρύτητα στις οδικές υποδομές και τα σχολεία και θα ανατεθούν οι εργολαβίες ανάταξης . Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε προϋπολογισμό για τα έργα στη Μαγνησία, ενώ τα έργα θα αρχίσουν την Άνοιξη».

Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου στο Κοιμητήριο Μηλεών
Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου με τμηματική ασφαλτόστρωση και τσιμεντόστρωση εκτελεί η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου στη θέση «Κοιμητήριο Μηλεών».
Αυτοψία στο έργο έκανε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός, με τον Αντιδήμαρχο Απ. Διανέλλο και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δημ. Παπαδημητρίου.Source link