Αρχική Μαγνησία Β. Εύβοια: Εντατικές προσπάθειες για την απομάκρυνση των φερτών υλικών – Εκτεταμένες...

Β. Εύβοια: Εντατικές προσπάθειες για την απομάκρυνση των φερτών υλικών – Εκτεταμένες οι ζημιές σε υποδομές (βίντεο)

0


Μάχη με το χρόνο δίνουν οι κάτοικοι στη Βόρεια Εύβοια για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία. Μηχανήματα των ΟΥΑ και του Στρατού, απομακρύνουν τη λάσπη μέσα από τους οικισμούς.

Τα σκαπτικά μηχανήματα δίνουν καθημερινή “μάχη” για την απομάκρυνση των φερτών υλικών που προκάλεσαν οι πλημμύρες της περασμένης εβδομάδας από την κακοκαιρία Elias. Η Πολιτική Προστασία, οι Δήμοι και ο Στρατός συνεχίζουν τις εργώδεις προσπάθειες να αποκαταστήσουν το οδικό δίκτυο και την σύνδεση των οικισμών. Όπου χρειάζεται, γίνονται παρακάμψεις από αγροτικούς δρόμους

Η κάμερα της ΕΡΤ βρέθηκε μπροστά σε μία γέφυρα που κατέρρευσε στον ποταμό Κηρέα κοντά στο Μαντούδι. Η γέφυρα δεν άντεξε στην αύξηση της στάθμης και τα ορμητικά νερά του ποταμού και κατέρρευσε. Η λάσπη κάλυψε τον δρόμο σε ύψος ενός μέτρου.

Β. Εύβοια: Εντατικές προσπάθειες για την απομάκρυνση των φερτών υλικών – Εκτεταμένες οι ζημιές σε υποδομές (βίντεο)

‘Όλα τα ποτάμια έχουν μπαζωθεί, το νερό ήρθε σαν καταρράκτης”, λέει στην κάμερα κάτοικος της περιοχής.

Η Λιμενική Αρχή εξέδωσε προειδοποίηση για τους κυβερνήτες μικρών και μεγάλων σκαφών που παραπλέουν την Β. Εύβοια, να είναι προσεκτικοί γιατί πολλά δέντρα έχουν παρασυρθεί στην θάλασσα και υπάρχει κίνδυνος να προσκρούσουν πάνω του τα σκάφη που πλέουν στην περιοχή.

Source link

Προηγούμενο άρθροΥποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου Καραμαλή Νικόλαου με τον συνδυασμό ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ για ολους του Υποψήφιου Δημάρχου Αλοννήσου Αναγνώστου Παναγιώτη
Επόμενο άρθροΤρίκαλα: Νέα διαμαρτυρία από πλημμυροπαθείς Μεγαλοκαλυβιώτες