Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Παρουσίαση του συνδυασμού: «Ενότητα για την Πρόοδο – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση»

Παρουσίαση του συνδυασμού: «Ενότητα για την Πρόοδο – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση»

0


Τον συνδυασμό του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, παρουσιάζει ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Πέτρος Βαφίνης, με επιστολή που απέστειλε στον τοπικό Τύπο. Όπως αναφέρει, «έχω την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσω τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ενότητα για την Πρόοδο – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» για την Αλόννησο.
Καταρτίσαμε ένα εξαιρετικά πλήρες ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που έχουν πολυετή εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και πολλές νέες προσθήκες. Ανθρώπους που γνωρίζουν τις πραγματικές δυσκολίες και έχουν δουλέψει για την επίλυση των προβλημάτων και την ανάπτυξη της Αλοννήσου. Ταυτόχρονα το ίδιο ψηφοδέλτιο εκπέμπει ανανέωση με δυναμικούς ανθρώπους που δραστηριοποιούνται ενεργά στην κοινωνία. Η ομάδα αυτή είναι έτοιμη να δώσει συγκεκριμένες λύσεις και προτάσεις ανάπτυξης που θα υλοποιηθούν. Τα 50 μεγάλα έργα, το ποσό- ρεκόρ των 40.500.000 ευρώ που φέραμε στο νησί μας από χρηματοδοτήσεις, τα εκατοντάδες μικρά έργα και οι αναρίθμητες δράσεις προβολής έχουν φέρει το νησί μας σε ένα άλλο επίπεδο. Όμως ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά για μην χαθεί ό,τι «χτίστηκε» μέχρι σήμερα.
Στόχος για την επόμενη πενταετία είναι να λύσουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα, να κάνουμε και άλλα απαραίτητα έργα και να οδηγήσουμε την Αλόννησο στην κορυφή. Δεσμευόμαστε και εγγυόμαστε. Γιατί εμείς μπορούμε.
Δυνατό Ψηφοδέλτιο και Εμπειρία μαζί. Η Αλόννησος στην κορυφή!
Πέτρος Βαφίνης»

Source link

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται οι εμβολιασμοί των πλημμυροπαθών στην Θεσσαλία
Επόμενο άρθροΜε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία γα το άνοιγμα των σχολείων στην Θεσσαλία – Οι μονάδες που θα λειτουργήσουν