Αρχική Μαγνησία Ν.Δ. Μαγνησίας: “Συντεταγμένα για την εκλογική νίκη του Ιουνίου”

Ν.Δ. Μαγνησίας: “Συντεταγμένα για την εκλογική νίκη του Ιουνίου”

0


Σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση δηλώνουν τα στελέχη της εκλογικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία ενόψει του δεύτερου γύρου των εθνικών εκλογών, στις 25 Ιουνίου 2023.

Σε συνεδρίαση των μελών της επιτροπής εκλογικού αγώνα τονίστηκε ότι η “μάχη” συνεχίζεται με στόχο την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις ιδιαίτερα κρίσιμες εκλογές του Ιουνίου που θα αναδείξουν την κυβέρνηση της χώρας. “Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς” υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Νίκος Αθανασάκης μιλώντας στα μέλη και ζήτησε κινητοποίηση και συντεταγμένη πορεία ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και το όλο κλίμα κινείται στα όσα υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης ότι “η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ώστε να αναδειχθεί νικήτρια και αυτοδύναμη για μία σταθερή πορεία της χώρας”.

Επισημάνθηκε ακόμη, ότι “μπροστά στην τελική κάλπη της 25ης Ιουνίου σύσσωμη η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με τους βουλευτές και τα στελέχη θα δώσουν τον αγώνα για το τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα”.

Όπως έγινε γνωστό, το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στον Βόλο, στην παραλία, θα είναι ανοικτό πρωί και απόγευμα (10 -2 και 6-10) καθημερινά, για στελέχη και πολίτες, που μπορούν να προμηθεύονται ενημερωτικό υλικό σχετικά με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Source link

Προηγούμενο άρθροΒόλος: ΙΧ “βούτηξε” στον Κραυσίδωνα – Τραυματίστηκαν δύο άτομα
Επόμενο άρθροΣκιάθος: Διαφήμιση μέσω αστικών λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη