Αρχική Μαγνησία Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Κουκουλοφόροι πήραν το “ταμείο” από το πάρτι των Μηχανολόγων

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Κουκουλοφόροι πήραν το “ταμείο” από το πάρτι των Μηχανολόγων

0


Την είσπραξη του ταμείου, από το πάρτι των ΜΗΧ-ΜΗΧ του Τμήματος Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τους χιλιάδες συμμετέχοντες, έκλεψαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κουκουλοφόροι σήμερα το πρωί- γίνεται αναφορά και για απειλή με όπλο ώστε να δοθεί η είσπραξη- για την οποία ενημερώθηκε ο Γιώργος Σταμούλης από τους φύλακες του κτιρίου. Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Ασφάλεια Βόλου, η οποία διεξάγει την έρευνα, ενώ ήδη η σήμανση έχει ξεκινήσει το έργο της έρευνας.

Ωστόσο, επίσημο δελτίο από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν έχει εκδοθεί, αλλά η ΕΡΤ μίλησε τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο και Κοσμήτορα Γιώργο Σταμούλη, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Ερωτηθείς αν όντως το πάρτι διοργανώθηκε από τους φοιτητές του Τμήματος, η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι πολυπληθής ομάδα φοιτητών υπέβαλε το αίτημα και η άδεια δόθηκε στους φοιτητές.

Το γεγονός της κλοπής, καθώς και οι συνέπειες του πάρτι, με τους δεκάδες νέους ανθρώπους να χρειάζονται πρώτες βοήθειες λόγω μέθης, προβληματίζει και σίγουρα θα απασχολήσει την Πρυτανεία, όταν εν τέλει ολοκληρωθεί και το κομμάτι της έρευνας.

Source link