Αρχική Μαγνησία Καρδίτσα: Προκριματικοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής 27-28 Μαϊου

Καρδίτσα: Προκριματικοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής 27-28 Μαϊου

0


Το Σαββατοκύριακο στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας “Γιάννης Μπουρούσης” θα πραγματοποιηθούν προκριματικοί αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας Κορασίδων, ατομικού και ensemble B’ Περιφέρειας. Οι αγώνες πραγματοποιούνται με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, από την ακαδημία Ρυθμικής και Χορού Amarilis. Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νούσιος τόνισε μεταξύ άλλων, ότι για ένα διήμερο το κλειστό γυμναστήριο ‘’Γιάννης Μπουρούσης’’ θα γεμίσει αρμονία, χάρη και ομορφιά. Είναι άλλωστε γνωστό σε όλους, όπως ανέφερε, ότι το συγκεκριμένο άθλημα προσφέρει ένα θέαμα μοναδικό που στην κυριολεξία “καθηλώνει’’ όσους το παρακολουθούν. Και ανατρέχοντας κανείς στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας, θα δει ότι τόσο η
γυναικεία ομάδα όσο και η ομάδα των κορασίδων μας έχουν χαρίσει μεγάλες διεθνείς και παγκόσμιες διακρίσεις.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος σημείωσε, ότι το νέο κλειστό γυμναστήριο αποτελεί στολίδι για όλη την Ελλάδα, θα βάλει την Καρδίτσα στο επίκεντρο της ρυθμικής γυμναστικής, και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει όχι μόνο πανελλήνιους αγώνες, αλλά και μεγαλύτερης εμβέλειας.

Εκ μέρους της ακαδημίας Amarilis, η προπονήτρια κ. Φαντέλα μίλησε για την υλοποίηση ενός οράματος και ιδέας για το σύλλογο. Το υπέροχο αυτό άθλημα, όπως είπε, θα φιλοξενηθεί στην Καρδίτσα και στην αγωνιστική του μορφή. Οι αγώνες ξεκινάνε στις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου και συμμετέχουν περίπου 120 αθλήτριες από 20 συλλόγους, από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Source link

Προηγούμενο άρθροΣκιάθος: Δημοπράτηση νέων αντιπλημμηρικών έργων
Επόμενο άρθροΒόλος: Νεκρός ο καθηγητής Χρήστος Τρικαλινός – Ήταν γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ