Αρχική Μαγνησία Καρδίτσα: Στην τελική ευθεία η δημοπράτηση του έργου Καρδιτσομαγούλας-Μακρυχωρίου

Καρδίτσα: Στην τελική ευθεία η δημοπράτηση του έργου Καρδιτσομαγούλας-Μακρυχωρίου

0


Ένα πολύ σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 750.000 ευρώ που αφορά αγρότες στο αγρόκτημα της Καρδιτσομαγούλας και όχι μόνο, βαίνει προς το στάδιο της τελικής υλοποίησης του.

Η αρχή του υπό κατασκευή αγροτικού δρόμου θα γίνει από τον ασφαλτοστρωμένο Επαρχιακό δρόμο Καρδ/λας-Προάστιο και τελειώνει επίσης στον ασφαλτοστρωμένο Επαρχιακό δρόμο Μακρυχωρίου –Ψαθοχώρας της Π.Ε. Καρδίτσας. Οι όροι διακήρυξης του έργου εγκρίθηκαν και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και πλεόν η όλη διαδικασία εισέρχεται στην τελική ευθεία για να προκύψει ανάδοχος.

Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας που προωθούμε στο Δήμο μας. Στόχος μας η στήριξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα. Αυτού του είδους οι παρεμβάσεις έχουν καθαρά αναπτυξιακό χαρακτήρα καθώς οι υποδομές που δημιουργούνται στηρίζουν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Επίσης προσαρμόζουν τον αγροκτηνοτροφικό τομέα στη σύγχρονη πραγματικότητα. Η δημοτική αρχή συνεπής στις δεσμεύσεις της συνεχίζει να υλοποιεί και να σχεδιάζει έργα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Ειδικότερα με βάση τη μελέτη προβλέπεται να γίνει επέμβαση σε συνεχόμενο αγροτικό δρόμο που είναι σε περιοχή αναδασμού και εξυπηρετεί γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Ο αγροτικός δρόμος στον οποίο θα γίνει παρέμβαση είναι στην Τ.Κ. Καρδιτσομαγούλας .

Η αρχή του υπό κατασκευή του αγροτικού δρόμου θα γίνει από τον ασφαλτοστρωμένο Επαρχιακό δρόμο Καρδ/λας-Προάστιο και τελειώνει επίσης στον ασφαλτοστρωμένο Επαρχιακό δρόμο Μακρυχωρίου –Ψαθοχώρας της Π.Ε. Καρδίτσας.

Source link

Προηγούμενο άρθροΏρα τελικού: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από το Πανθεσσαλικό – Προειδοποιεί να σφραγίσει το στάδιο ο Δήμος σε περίπτωση “παρατράγουδων”
Επόμενο άρθροΤο 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας στη Σμύρνη στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+