Αρχική Μαγνησία Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνεται από δύο σχολεία

Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνεται από δύο σχολεία

0


Την Παρασκευή 12/05/2023 και ώρες 9.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. στον αύλειο χώρο δύο σχολείων (Στρατή Μυριβήλη 1 – Φυτόκο δίπλα από τη Γεωπονική Σχολή) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου.

Η αιμοδοσία συνδιοργανώνεται από τους συλλόγους προσωπικού ΕΕΕΕΚ Βόλου & 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων και τον Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας.

Οι φορείς που διοργανώνουν την αιμοδοσία σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Οι ανάγκες σε αίμα είναι πάγιες και διαρκείς και θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους συμπολίτες μας που καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να συμμετάσχουν δίνοντας απλά λίγο από τον χρόνο τους. Η αιμοδοσία Βόλου καλεί διαρκώς τους πολίτες να αιμοδοτούν και να μην αφήνουν τον φόβο να υπερνικήσει την αλληλεγγύη και τον αλτρουισμό και διαβεβαιώνει για την πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε όλες τις διαδικασίες.

Για διευκόλυνση της όλης διαδικασίας και τη διασφάλιση ασφαλούς προσέλευσης, θα ήταν σημαντικό να δηλωθεί -αν είναι εφικτό- η πρόθεση συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία στο τηλέφωνο του σχολείου 2421081961 (Χονδροδίνη Μελίνα – Γρηγορίου Φωτεινή). Θέλουμε να ελπίζουμε πως με τη συμμετοχή όλων μας θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Για όλους εμάς μία αιμοδοσία είναι μόνο 30’ από τον χρόνο μας αλλά για κάποιον συνάνθρωπό μας είναι θέμα ζωής”.

Source link

Προηγούμενο άρθροΤα διεθνή ΜΜΕ προβάλλουν την Αλόννησο!
Επόμενο άρθροΔιεθνή Μέσα Ενημέρωσης προβάλλουν την Αλόννησο