Αρχική Μαγνησία Στον Βόλο Iππείς από όλη την Ελλάδα

Στον Βόλο Iππείς από όλη την Ελλάδα

0


Tο τριήμερο από 5 ως 7 Μαΐου διοργανώνεται φέτος στον Βόλο η 7η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση, η οποία θα ολοκληρωθεί με την καθιερωμένη παρέλαση στην παραλία της πόλης την Κυριακή το μεσημέρι. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει για μια ακόμη χρονιά ο Ιππικός Σύλλογος Βόλου «Οι Κένταυροι».

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 5 Μαΐου στο γήπεδο του Σέσκλου και για το Σάββατο 6 Μάϊου έχει προγραμματιστεί δράση ελεύθερης ιππασίας σε μια διαδρομή 20 συνολικά χιλιομέτρων, από το γήπεδο του Σέσκλου μέχρι την μεγάλη Σοβάλα Σέσκλου. Στις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο στίβος του κέντρου ιππασίας Σέσκλου θα υποδεχθεί καταξιωμένους ιππείς από όλη την Ελλάδα που θα διαγωνιστούν στην ιππική δεξιοτεχνία.

Την Κυριακή 7 Μαΐου, ιππείς και αμαξάδες θα συγκεντρωθούν στο Πεδίο του Άρεως και στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η παρέλαση με προορισμό το λιμάνι του Βόλου. Για πρώτη φορά θα συνεχιστεί η παρέλαση μέσα από τον πεζόδρομο της παραλίας προς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έξοδος από το Green Park στην οδό Φιλελλήνων και επιστροφή μέσω της Δημητριάδος στο Συνεδριακό Κέντρο Βόλου.

Source link

Προηγούμενο άρθροΡήγας Φεραίος: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το “Κυνήγι Θησαυρού 2023”
Επόμενο άρθροΒόλος: Η Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου αφήνει ανοιχτό το θέμα αερορύπανσης απο την καύση απορριμάτων