Αρχική Μαγνησία Κάλεσμα σε συγκέντρωση στήριξης του γιατρού Νίκου Χαυτούρα που παραμένει σε αργία...

Κάλεσμα σε συγκέντρωση στήριξης του γιατρού Νίκου Χαυτούρα που παραμένει σε αργία λόγω της υπόθεσης των Τεμπών

0


Κάλεσμα σε συγκέντρωση στήριξης του γιατρού του Νοσοκομείου Βόλου και προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας, Νίκου Χαυτούρα, απευθύνει ομάδα φίλων του, η οποία μάλιστα, έχει δημιουργήσει, εδώ και λίγες μέρες, σελίδα στο facebook με την ονομασία “Φίλοι Γιατρού Νίκου Χαυτούρα”

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Χαυτούρας έχει τεθεί σε προσωρινή αργία από τα καθήκοντά του ύστερα από την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση χορήγησης άδειας ασθένειας στον προφυλακισμένο επιθεωρητή σταθμάρχη Λάρισας, για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Για τον ίδιο λόγο, αποπέμφθηκε από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. στη Μαγνησία, στο οποίο συμμετείχε.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 27 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, έξω από το Νοσοκομείο Βόλου.

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

“Στηρίζουμε όλοι το φίλο μας και γιατρό της καρδιάς μας Νίκο Χαυτούρα.

Προσπάθειες φίμωσης του λόγω των αγώνων του στο Νοσοκομείο υπήρξαν πολλές στο παρελθόν.

Το αποτύπωμα της προσφοράς του όμως ως γιατρός αλλά και ως συνδικαλιστής είναι αδιαμφισβήτητο και οι αγώνες του κατά της διάλυσης του δημόσιου νοσοκομείου και του ΕΣΥ ήταν καθοριστικοί.

Για αυτούς τους λόγους κυνηγήθηκε πολλές φορές στο παρελθόν. Η νέα άδικη, ανήθικη και κατάφωρη δίωξη του έχει ξεχειλίσει το ποτήρι. Δεν πάει άλλο. Αυτή η σπίλωση του ονόματος του και ο διωγμός του πρέπει να σταματήσει.

    Καλούμε λοιπόν για συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 19:00, έξω από το χώρο του Γ.Ν. Βόλου όσους στηρίζουν ενάντια σε αυτή την αδικία που επιτελείται”.

Source link

Προηγούμενο άρθροΒιολέτα Καντόλα: “Έναν αφέντη γνώρισα κι αυτός είναι ο Χριστός”
Επόμενο άρθροΙατροδικαστική έκθεση: Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος της 14χρονης Ελένης- Διερευνώνται οι ευθύνες του παππού της