Αρχική Μαγνησία Βιολέτα Καντόλα: “Έναν αφέντη γνώρισα κι αυτός είναι ο Χριστός”

Βιολέτα Καντόλα: “Έναν αφέντη γνώρισα κι αυτός είναι ο Χριστός”

0


Στην διαγραφή της από την ομάδα πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, ως επακόλουθο της στάσης της να ψηφίσει κατά της δημιουργίας μονάδας LNG στο Βόλο, αναφέρεται σε ανάρτησή της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ανεξάρτητη πια, δημοτική σύμβουλος, Βιολέτα Καντόλα:
«Χριστός Ανέστη! Από αυτό το βήμα, που έχω στη διάθεσή μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για όση αγάπη έχω δεχθεί τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά. Εργάστηκα πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου μου κι ας μη συμβάδιζε αναγκαία αυτό με το καλό για μένα και την οικογένειά μου. Για τα σημερινά γεγονότα και την προαναγγελθείσα από το Δήμαρχο της πόλης επικείμενη, διαγραφή μου, θα τοποθετηθώ όταν λάβω γνώση των λόγων που οδήγησαν σε αυτή και των απόψεων ενός εκάστου των συναδέλφων μου που τυχόν θα υπογράψουν το σχετικό πρακτικό ή όταν εκδοθεί δελτίο τύπου το οποίο επίσης προαναγγέλθηκε.

Καλή τύχη μου ευχήθηκε ο Δήμαρχος και τον ευχαριστώ, πιστεύω όμως, ότι την τύχη του καθένας τη φτιάχνει μόνος του, με τις επιλογές του κι αν αυτές είναι έντιμες και δίκαιες ευλογεί και ο Κύριος. Έναν αφέντη γνώρισα εγώ από παιδί στη ζωή μου κι αυτός είναι ο Χριστός. Άνθρωπος ουδείς. Αντεύχομαι, λοιπόν, κι εγώ καλή τύχη, μαύρο πρόβατο ήμουν κι όταν ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή μαζί του, έτσι με χαρακτήρισαν οι οπαδοί του δημοκρατικού τόξου τότε, μαύρο τώρα με βλέπει κι εκείνος. Ήθελε φαίνεται να ασπρίσω στην πορεία.» Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται σωστά» είπε, όμως, κάποιος Έλληνας κάποτε, μου μάθαν στο σχολείο. Κα ήταν ένα μάθημα που δεν ξέχασα ποτέ»!

Source link

Προηγούμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του δρόμου προς Γέρακα Αλοννήσου
Επόμενο άρθροΚάλεσμα σε συγκέντρωση στήριξης του γιατρού Νίκου Χαυτούρα που παραμένει σε αργία λόγω της υπόθεσης των Τεμπών