Αρχική Μαγνησία Βόλος: Παραδόθηκαν πέντε νέες παιδικές χαρές

Βόλος: Παραδόθηκαν πέντε νέες παιδικές χαρές

0


Πέντε νέες παιδικές χαρές που κατασκευάστηκαν από την Δημοτική Αρχή  με τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές προδιαγραφές, πιστοποιημένες ως προς την ασφάλεια τους με βάση τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να διασφαλίζουν στα παιδιά ένα ανέμελο ασφαλές παιχνίδι και στους γονείς ηρεμία και σιγουριά, παραδόθηκαν σήμερα σε χρήση, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Βόλου.

Βόλος: Παραδόθηκαν πέντε νέες παιδικές χαρές

Πρόκειται για ένα ευρύ πρόγραμμα, για την ολοκλήρωση του οποίου υπολείπεται η κατασκευή άλλων έξι, σε Δράκεια, Μακρινίτσα, Φυτόκο, Μελισσάτικα, Πλατεία Γερμανικών και Αγ. Λαυρέντιο, και αποτελούσε προσωπική δέσμευση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, που δήλωσε την ικανοποίησή του γιατί μια ακόμα δέσμευση της Δημοτικής του Αρχής και μάλιστα που αφορά την ψυχαγωγία και την ασφάλεια των μικρών παιδιών γίνεται πραγματικότητα, αναβαθμίζοντας παράλληλα λειτουργικά και αισθητικά κάθε δημοτική ενότητα όπου κατασκευάζονται οι σύγχρονες αυτές εγκαταστάσεις.

Βόλος: Παραδόθηκαν πέντε νέες παιδικές χαρές

Οι πέντε νέες παιδικές χαρές που ήδη παραδόθηκαν προς χρήση είναι στον Άγιο Βλάσιο, στον Άγιο Ονούφριο, στον Άνω Βόλο, στις Σταγιάτες και στις Μικροθήβες

Source link

Προηγούμενο άρθροΚαρδίτσα: Ολοκληρώθηκε η νέα παιδική χαρά στο Παυσίλυπο
Επόμενο άρθροΠοσό 10 εκ. ευρώ για συντήρηση και ενεργειακή αναβάθμιση Αχιλλοπούλειου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας