Αρχική Μαγνησία Βόλος: Νέο περιστατικό με πτώση σοβάδων σε σχολείο

Βόλος: Νέο περιστατικό με πτώση σοβάδων σε σχολείο

0


Νέο περιστατικό πτώσης σοβάδων από οροφή σχολείου, στο Βόλο. Ευτυχώς, δεν κινδύνευσαν μαθητές ή εκπαιδευτικοί, καθότι τα σχολεία είναι κλειστά, λόγω διακοπών του Πάσχα.

Βόλος: Νέο περιστατικό με πτώση σοβάδων σε σχολείο

Το νέο περιστατικό καταγράφηκε στο 32ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, στην οδό Γιάννη Δήμου με Βλαχάβα. Έγινε αντιληπτό σήμερα, από την καθαρίστρια του σχολείου, η οποία είδε σοβάδες πεσμένους στην σκάλα μεταξύ πρώτου και δεύτερου ορόφου.

Ήδη, ενημερώθηκαν σχετικά, η διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και ο Δήμος Βόλου. Μάλιστα, κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μαζί με τον αντιδήμαρχο, Θάνο Θεοδώρου επισκέφθηκαν νωρίτερα το σχολείο και έκαναν μια πρώτη αυτοψία. Όπως διαβεβαίωσε ο κ. Θεοδώρου, κατά το χρονικό διάστημα των γιορτών θα υπάρξουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις, τόσο στο σημείο όπου έγινε η πτώση των σοβάδων, όσο και σε δύο αίθουσες που κρίθηκε ότι χρήζουν παρεμβάσεων.

Αξισοημείωτο είναι πάντως – σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο – ότι στο συγκεκριμένο σχολείο έγινε μόνωση της ταράτσας μόλις πριν δύο χρόνια, ενώ δεν υπάρχουν εμφανή δείγματα υγρασίας.

Βόλος: Νέο περιστατικό με πτώση σοβάδων σε σχολείο

Να θυμίσουμε, ότι πριν λίγες μόλις μέρες, είχε καταρρεύσει τμήμα της οροφής σε αίθουσα διδασκαλίας του 18ου Δημοτικού σχολείου Βόλου και από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα, παιδιά και εκπαιδευτικός είχαν βγει διάλλειμα.

Δήλωση Ν. Παπαπέτρου

Για το θέμα της κατάστασης των εκπαιδευτηρίων στο Βόλο και με αφορμή των δύο τελευταία περιστατικά πτώσης σοβάδων, δήλωση έκανε σήμερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, Νίκος Παπαπέτρου:

Source link

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Νέο περιστατικό με πτώση σοβάδων σε σχολείο
Επόμενο άρθροΑίτηση ανάκλησης χορήγησης άδειας λειτουργίας σταθμού LNG κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Ν. Παπαπέτρος