Αρχική Μαγνησία Απολύτως καθαρά τα δείγματα μετά από την βλάβη στον καταθλιπτικό αγωγό διαβεβαιώνει...

Απολύτως καθαρά τα δείγματα μετά από την βλάβη στον καταθλιπτικό αγωγό διαβεβαιώνει η ΠΕ Μαγνησίας

0


“Απολύτως καθαρά είναι τα αποτελέσματα των δειγμάτων που πάρθηκαν από τη ΔΕΥΑΜΒ σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων από την έξοδο της επεξεργασίας των λυμάτων, με αφορμή τη βλάβη που υπέστη ο καταθλιτπικός αγωγός επεξεργασμένων λυμάτων”, διαβεβαιώνει η Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας με σχετική της ανακοίνωση και συμπληρώνει ότι:.

Η βλάβη προκλήθηκε την Τετάρτη 5-4-2023 στον αγωγό επί της Εθνικής Οδού Βόλου – Αθηνών στις Αλυκές στο ύψος του Προφήτη Ηλία και η οποία αποκαταστάθηκε την ίδια ημέρα, οπότε και τέθηκε ξανά σε λειτουργία το Α/Σ διάθεσης των ΕΕΛ και ξεκίνησε η διακοπή διοχέτευσης των επεξεργασμένων λυμάτων στον χείμαρρο Ξηριά. Η λειτουργία των Εγκαταστάσεων Επεξεργασμένων Λυμάτων σύμφωνα με έγγραφο της ΔΕΥΑΜΒ είναι άριστη και δεν προκύπτει κανένα θέμα επιβάρυνσης του περιβάλλοντος. Αυτό άλλωστε καταδεικνύουν και τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών που γίνονται κάθε μέρα για την παρακολούθηση της ποιότητας του επεξεργασμένου λύματος στην έξοδο της επεξεργασίας”.

Source link

Προηγούμενο άρθροΗ πρώτη δήλωση του πατέρα της Καρολάιν από τις Φιλιππίνες-«Λυπάμαι που πρέπει να φύγω από την Αλόννησο»
Επόμενο άρθροΚ. Αρβανίτης- Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Κράτους Δικαίου και Δημοκρατία στο προσκήνιο