Αρχική Μαγνησία Σκιάθος: Προβολή του νησιού στο μετρό του Λονδίνου και του Παρισιού

Σκιάθος: Προβολή του νησιού στο μετρό του Λονδίνου και του Παρισιού

0


 Η μοναδική ομορφιά και τα αξιοθέατα του νησιού «ταξιδεύουν» και φέτος σε 45 κεντρικές στάσεις του μετρό των δύο ευρωπαϊκών πόλεων με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών για την καλοκαιρινή περίοδο.

Η συγκεκριμένη προβολή πραγματοποιείται με διαφημιστικές πινακίδες διαστάσεων 2m x 3m με φωτογραφίες της Σκιάθου. Όλες οι τοποθετήσεις είναι στην πρώτη ζώνη και έχουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση κοινού.

Σκιάθος: Προβολή του νησιού στο μετρό του Λονδίνου και του Παρισιού

Οι πινακίδες έχουν τοποθετηθεί σε 38 στάσεις του μετρό του Λονδίνου με συνολικά 40 τοποθετήσεις ενώ στο μετρό του Παρισιού έχουν πραγματοποιηθεί 35 τοποθετήσεις σε επτά στάσεις (πέντε σε κάθε στάση) .

Σκιάθος: Προβολή του νησιού στο μετρό του Λονδίνου και του Παρισιού

 «Η φήμη της Σκιάθου ταξιδεύει  σε δύο από τις σημαντικότερες μητροπόλεις του κόσμου, μέσω της μεγάλης καμπάνιας που ετοιμάσαμε,  στο μετρό του Λονδίνου για τέταρτη συνεχή χρονιά, και στο μετρό του Παρισιού  για δεύτερη συνεχή χρονιά. Από την ανάληψη των καθηκόντων μας στην δημοτική αρχή,  έχουμε προχωρήσει σε μεγάλες διεθνείς καμπάνιες προβολής του προορισμού, με τη συνεργασία εμβληματικών τουριστικών οργανισμών και εταιρειών στο χώρο τουρισμού, σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ρουμανία. Η Σκιάθος συνεχίζει την ανοδική πορεία της, αποτελώντας πλέον σημείο αναφοράς στις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές αγορές, στόχος  είναι μια  ακόμη καλύτερη τουριστική χρονιά, μέσα από ισχυρές συνεργασίες με διεθνείς φορείς του τουρισμού, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και με συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Source link

Προηγούμενο άρθροΝεκρός βρέθηκε γνωστός Καρδιτσιώτης πρώην επιχειρηματίας
Επόμενο άρθροΕρώτηση Μεϊκόπουλου για την καταλληλόλητα των σχολικών κτιρίων