Αρχική Μαγνησία Τελετή παράδοση του κτιρίου της Πολιτιστικής Εστίας Μικροασιατών Ν.Ιωνίας

Τελετή παράδοση του κτιρίου της Πολιτιστικής Εστίας Μικροασιατών Ν.Ιωνίας

0


Αύριο Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης του κτιρίου που βρίσκεται στη Νέα Ιωνία, στην οδό Χρ. Λούλη αριθμ. 68, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας ΄΄ΙΩΝΕΣ΄΄.

Το κτίριο κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της Εστίας ΄΄ΙΩΝΕΣ΄΄. Εφόσον ολοκληρωθεί και ο εσωτερικός εξοπλισμός,’’ η στέγη των Ιώνων’’ θα λειτουργήσει ως Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού.Την παράδοση θα κάνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και Αγιασμό θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος.

Τα εγκαίνια θα τελεστούν το Σάββατο 24 Ιουνίου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίος , καθώς θα παραστεί στις εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας που διοργανώνει η ‘’Μαγνήτων Κιβωτός, για τη Διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος’’.

Source link

Προηγούμενο άρθροΖ. Μακρή: «5 επιλεγμένα νηπιαγωγεία της Μαγνησίας στην πιλοτική εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών του ΥΠΑΙΘ»
Επόμενο άρθροΜπλε θα φωτιστεί το κτίριο Παπαστράτος εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού