Αρχική Μαγνησία Το Skiathos Palace Cup ανοίγει πανιά στις 5-7 Μαΐου

Το Skiathos Palace Cup ανοίγει πανιά στις 5-7 Μαΐου

0


Για 6η χρονιά θα διεξαχθεί στη Σκιάθο, το τριήμερο 5-7 Μαΐου το Skiathos Palace Cup, προσελκύοντας κορυφαίους ιστιοπλόους στο ξεχωριστό νησί των Σποράδων.

Το Skiathos Palace Cup είναι ιστιοπλοϊκός αγώνα τύπου match race και θα διεξαχθεί στις μαγευτικές Κουκουναριές, το μοναδικό αυτό βιότοπο που αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από όλα τα μέρη του πλανήτη.

Το Skiathos Palace Cup ανοίγει πανιά στις 5-7 Μαΐου

Ο αγώνας από το 2019, αποτελεί προορισμό του άκρως επιτυχημένου Hellenic Match Racing Tour, γεγονός που αυξάνει τη δυναμική του αλλά και την απήχηση που έχει στον κόσμο της ιστιοπλοΐας, καθώς συνδυάζει την αγωνιστική πρόκληση με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά των Κουκουναριών.
Στόχος του Skiathos Palace Cup από το 2016 που διεξήχθη για πρώτη φορά ήταν να βάλει τη Σκιάθο στον χάρτη των ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων, γεγονός που επιτεύχθηκε ενώ οι εικόνες από τους προηγούμενους αγώνες έχουν κάνει το γύρο της Ελλάδας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του Νησιού.

Το Skiathos Palace Cup ανοίγει πανιά στις 5-7 Μαΐου

Διοργανωτές είναι ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου με την υποστήριξη της Ελληνικής Iστιοπλοϊκής Oμοσπονδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος».
Το πολυτελές ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, είναι ο μέγας χορηγός του αγώνα, προσφέροντας τη φιλοξενία αθλητές, δημοσιογράφους και επισκέπτες. Προσφάτως ανακαινισμένο και με πρωταγωνιστικά στοιχεία την απαράμιλλη θέα, την απέριττη πολυτέλεια των χώρων του, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών θα είναι ο πρωταγωνιστής του τριημέρου.

Source link

Προηγούμενο άρθροΔημοπρατείται η ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου
Επόμενο άρθροΒόλος: Παράθυρο έπεσε εν ώρα μαθήματος στο Παιδαγωγικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας