Αρχική Μαγνησία «Δεν θα ξεχάσουμε, δεν θα σωπάσουμε», το μήνυμα της μεγάλης απεργιακής συγκέντρωσης...

«Δεν θα ξεχάσουμε, δεν θα σωπάσουμε», το μήνυμα της μεγάλης απεργιακής συγκέντρωσης για τα Τέμπη

0


Δυναμική συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν σήμερα πολίτες του Βόλου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Βόλου και της ΑΔΕΔΥ.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας όπου τον κεντρικό χαιρετισμό έκανε ο γραμματέας του ΕΚΒ τονίζοντας ότι «η λαϊκή κατακραυγή δεν σταματά για τους κυβερνώντες. Δεν θα ξεχάσουμε, δεν θα σωπάσουμε, θα ξηλώσουμε υπόγειες διαδρομές με βάση τα συμφέροντα, τα χρήματα και τα χτυπήματα που δέχονται οι ζωές μας. Οφείλουμε στους νεκρούς μας να μην ξεχάσουμε και να μην σωπάσουμε”.

«Δεν θα ξεχάσουμε, δεν θα σωπάσουμε», το μήνυμα της μεγάλης απεργιακής συγκέντρωσης για τα Τέμπη

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Φίλιππος Κωνσταντινίδης καταδίκασε την προπαγάνδα της κυβέρνησης που παραμονή της χθεσινής ημέρας απεργίας των δημοσιογράφων εξέδωσε nonpaper όπου αναφέρονταν ότι η απεργία είχε κηρυχθεί παράνομη, κάτι που δεν ισχύει. Όλα αυτά για να αποτρέψει τη συμμετοχή στην κινητοποίηση των δημοσίων κυρίως υπαλλήλων.

Τα Τεμπη μας ματώνουν, τα Τέμπη τους στοιχειώνουν, είναι ένα από τα συνθήματα που ακούγονται στην συγκέντρωση, οπου μετείχαν τοπικοί φορείς, σύλλογοι, εργατικά σωματεία.

«Δεν θα ξεχάσουμε, δεν θα σωπάσουμε», το μήνυμα της μεγάλης απεργιακής συγκέντρωσης για τα Τέμπη

Πενήντα επτά μαύρα μπαλόνια απελευθέρωσαν δικηγόροι

Νωρίτερα δικηγόροι του Βόλου, στον χώρο των δικαστηρίων, απέναντι από την πλατεία Ελευθερίας, κρατώντας μαύρα μπαλόνια, κράτησαν ενός λεπτού σιγή, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Βόλου, Χρ. Στρατηγόπουλος ανέγνωσε το ψήφισμα για τα Τέμπη και στη συνέχεια απελευθέρωσαν τα 57 μαύρα μπαλόνια για τις ψυχές που χάθηκαν στα Τέμπη.

Source link

Προηγούμενο άρθροΔήμαρχος Αλοννήσου στο Ράδιο ΕΝΑ: «Χωρίς πιστοποίηση και έλεγχο τα ιδιωτικά σκάφη που κάνουν διακομιδές»
Επόμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: 350.000 ευρώ στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου για βελτίωση οδικής ασφάλειας – Συνολικά 8,4 εκατ. ευρώ για τη Μαγνησία