Αρχική Μαγνησία Π.Θ.: Θα ορκιστεί κανονικά η φοιτήτρια που όφειλε χρήματα για φοιτητική στέγη

Π.Θ.: Θα ορκιστεί κανονικά η φοιτήτρια που όφειλε χρήματα για φοιτητική στέγη

0


Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εξέτασε την περίπτωση της νεαρής φοιτήτριας που είχε καταγγείλει, ότι δεν μπορούσε να πληρώσει το ποσό των 150 ευρώ το χρόνο για την διαμονή της στην φοιτητική εστία και γι΄ αυτό δεν της επιτρεπόταν να πάρει το πτυχίο τους.

Σε σημερινή απάντησή του το Πρυτανικό Συμβούλιο αναφέρει, ότι η συγκεκριμένη κοπέλα διέθετε ένα από τα πιο υψηλά εισοδήματα των φοιτητών, που μένουν στις φοιτητικές εστίες, ότι την οφειλή της πλήρωσαν καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και δρομολογήθηκε και η διαδικασία της ορκωμοσίας της. «Σχετικά με τις αιτιάσεις φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δηλώνουμε ότι η συνδρομή της προς τις φοιτητικές εστίες έχει πληρωθεί κανονικά και μπορεί να ορκιστεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία ορκωμοσιών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο μεταξύ η καταγγελία της κοπέλας, ότι διαβιούσε σε δωμάτιο με υγρασία, που απαιτούσε επισκευές, το Πρυτανικό Συμβούλιο επισημαίνει, ότι έγιναν επιδιορθώσεις και ότι της είχε προταθεί να αλλάξει δωμάτιο, αλλά η ίδια δεν το είχε δεχτεί.

Source link

Προηγούμενο άρθροΜε τα “Υδάτινα Σώματα” η εκπροσώπηση στην Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής Βενετίας
Επόμενο άρθροΕξαγοράστηκε η Augmenta από τον κολοσσό του αγροτικού τομέα CNH Industrial