Αρχική Μαγνησία Φοιτήτρια του Παιδαγωγικού στο Βόλο σώθηκε από το δυστύχημα των Τεμπών

Φοιτήτρια του Παιδαγωγικού στο Βόλο σώθηκε από το δυστύχημα των Τεμπών

0


Λαρισαία φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Π.Θ. στο Βόλο, η οποία επέβαινε στο 2ο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη και σώθηκε, κατέφυγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου γιατί ένοιωθε πόνο στο στήθος. Η γιατρό των Επειγόντων Αντωνέλλα Δημητριάδη, σε ανάρτησή της σε κοινωνικό δίκτυο, αναφέρθηκε στην ιστορία της νεαρής γυναίκας που ζήτησε τη βοήθειά της.

«Σήμερα 9/3/23 ήρθε στο ΤΕΠ το πανέμορφο κορίτσι της φωτογραφίας πού είναι ένα από τα δέκα παιδιά που βγήκαν από το δεύτερο βαγόνι. Είναι φοιτήτρια του παιδαγωγικού τμήματος και προσήλθε στα επείγοντα γιατί ανησύχησε για το συνεχιζόμενο άλγος στο (δε) ημιθωράκιο μετά τον τραυματισμό της στο μοιραίο δυστύχημα.

Είχε την τύχη να βρίσκεται στις μεσαίες καμπίνες του 2ου βαγονιού γι’αυτό και γλίτωσε! Λόγω του πόνου και του σοκ, όπως ήταν πεσμένη στο πάτωμα, χωρίς την βοήθεια των φίλων της δεν θα τα κατάφερνε.Οι πίσω καμπίνες είχαν πιάσει φωτιά και οι μπροστινές είχαν κολλήσει από την σύγκρουση. Αυτό που κατάλαβα από την σεμνή και με αίσθημα διήγησή της, είναι ότι τα σωματικά τραύματα ήταν ασήμαντα για αυτή και για την παρέα της αλλά τα ψυχικά είναι αυτά που θα κουβαλάνε για πάντα!! Της έκανα μία σφιχτή αγκαλιά και ήταν σαν να αγκάλιασα όλα αυτά τα παιδιά που σώθηκαν αλλά και αυτά που έφυγαν.

Ένα ρίγος με διαπέρασε και μόλις που κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου για να μην ουρλιάξει… Δεν ήταν ΔΥΣΤΎΧΗΜΑ ΉΤΑΝ ΈΓΚΛΗΜΑ θα μπεί  στη λήθη του του χρόνου;;;;;;

Θα κάνουμε κάτι;»

Φοιτήτρια του Παιδαγωγικού στο Βόλο σώθηκε από το δυστύχημα των Τεμπών
Φοιτήτρια του Παιδαγωγικού στο Βόλο σώθηκε από το δυστύχημα των Τεμπών

Source link

Προηγούμενο άρθροΛ. Νικολάου – Αλαβάνος: Όχι στην καύση απορριμμάτων και στην μονάδα LNG στον Βόλο
Επόμενο άρθροΈρευνα μετά την τραγωδία των Τεμπών: Αβέβαιοι και ανήσυχοι για το μέλλον οι νέοι, δεν εμπιστεύονται τους θεσμούς