Αρχική Μαγνησία Προκαταρκτική από την Εισαγγελία για την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή Δ. Νικολάου

Προκαταρκτική από την Εισαγγελία για την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή Δ. Νικολάου

0


H Εισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την έκδοση της αναρρωτικής άδειας που χορηγήθηκε από το Αχιλλοπούλειο στο Επιθεωρητή Δ. Νικολάου, ο οποίος διώκεται ποινικά για το δυστύχημα στα Τέμπη. Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο γιατροί, οι Ν. Χαυτούρας και Θ. Μανιώτης οι οποίοι έχουν τεθεί σε προσωρινή αργία μετά την ΕΔΕ που διενεργήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία του Νοσοκομείου διαψεύδουν τον ισχυρισμό του Ν. Χαυτούρα που γνώριζε τα προβλήματα που είχε στη μέση το κ. Νικολάου από παλιά και τον παρέπεμψε στον συνάδελφό του για να τον εξετάσει. Ο κ. Νικολάου φαίνεται να νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική του Αχιλλοπούλειου μόνο για μία ημέρα, στις 23 Ιανουαρίου 2009, όταν ο κ. Χαυτούρας δεν υπηρετούσε στο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς ανέλαβε καθήκοντα στις 13 Μαρτίου 2012.

Δηλαδή ο κ. Νικολάου δεν είχε εξεταστεί ξανά από γιατρό του Νοσοκομείου Βόλου. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ, από την ένορκη εξέταση του διευθυντή της νευροχειρουργικής προέκυψε ότι ο επιθεωρητής του ΟΣΕ ήταν γνωστός του κ. Χαυτούρα, αλλά επικαλέστηκε ότι δεν γνώριζε την ιδιότητά του.

Source link