Αρχική Μαγνησία Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Εντός της ημέρας το πόρισμα για την αναρρωτική...

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Εντός της ημέρας το πόρισμα για την αναρρωτική στον Επιθεωρητή – Καταθέτει ο δ/ντης της Νευροχειρουργικής

0


Ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, Νίκος Χαυτούρας, καταθέτει αυτή την ώρα στο πλαίσιο της ΕΔΕ που διέταξε το υπουργείο Υγείας, για το πως δόθηκε η αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή που είχε βγάλει τις βάρδιες την ημέρα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Η ΕΔΕ είναι κατεπείγουσα και θα παραδοθεί στο υπουργείο σήμερα το βράδυ.

Στο περιστατικό εμπλέκονται δύο γιατροί, ο κ. Χαυτούρας που φέρεται με γραπτό παραπεμπτικό να ζήτησε να εξεταστεί ο επιθεωρητής στα εξωτερικά ιατρεία, και ο επικουρικός γιατρός που είχε υπηρεσία στα εξωτερικά ιατρεία και χθες στο πλαίσιο της κατάθεσής του παρουσίασε το παραπεμπτικό επισημαίνοντας ότι εξυπηρέτησε τον διευθυντή του, “καλή τη πίστει” που του ζήτησε να εξετάσει τον επιθεωρητή και στη συνέχεια να υπογράψει την αναρρωτική άδεια.

Από την πλευρά του, ο κ. Χαυτούρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, επιβεβαίωσε ότι εκείνη την ημέρα τον αναζήτησε ο επιθεωρητής και τον παρέπεμψε για έλεγχο στον επικουρικό γιατρό, διέψευσε ωστόσο, ότι έδωσε εντολή για την αναρρωτική.

Σύνταξη: Ελένη Μανώλη, Ρεπορτάζ Ελένη Ραυτοπούλου

Source link

Προηγούμενο άρθροΣιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Εντός της ημέρας το πόρισμα της ΕΔΕ για την αναρρωτική άδεια στον Επιθεωρητή
Επόμενο άρθροΜεγάλη η συμμετοχή στην απεργία των εργαζομένων στον ΕΦΚΑ Βόλου