Αρχική Μαγνησία Μαγνησία: Προκαταρκτική για υπόθεση ασέλγειας σε 12χρονη από τον θείο της

Μαγνησία: Προκαταρκτική για υπόθεση ασέλγειας σε 12χρονη από τον θείο της

0


Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Βόλου, προκειμένου να διερευνήσει υπόθεση ασέλγειας σε 12χρονη μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού, από συγγενικό της πρόσωπο και συγκεκριμένα, τον 50χρονο θείο της.

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια χάρη στην κοινωνική λειτουργό που παρακολουθεί παιδιά του σχολείου, τα οποία ανήκουν σε δυσλειτουργικές οικογένειες και την περασμένη Πέμπτη ενημερώθηκε σχετικά, η Εισαγγελία.

Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση και εξέταση του παιδιού από παιδοψυχολόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εξέταση προέκυψε ότι η 12χρονη δεν έχει υποστεί βιασμό, υπάρχουν ωστόσο σοβαρές ενδείξεις ασέλγειας κατ’ εξακολούθηση.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή για κοινωνική έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της μαθήτριας.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθεί για κατάθεση ο φερόμενος δράστης – θείος του παιδιού, ο οποίος είναι ο ίδιος πατέρας, με τα παιδιά του οποίου συχνά έπαιζε το κορίτσι, στο σπίτι τους.

Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων και έχοντας στη διάθεσή της τον πλήρη φάκελο με τα στοιχεία της υπόθεσης, η Εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσει για την άσκηση διώξεων.

Source link

Προηγούμενο άρθροΈκρηξη σε κλειστό πρατήριο καυσίμων στον Αλμυρό Βόλου – Διασωληνωμένος εργαζόμενος
Επόμενο άρθροΚαρδίτσα: Ταυτοποιήθηκε ως θύμα του δυστυχήματος στα Τέμπη ο 20χρονος φοιτητής Αν. Κουτσόπουλος