Αρχική Μαγνησία Αποσύρουν οι αγρότες τα τρακτέρ από το Ριζόμυλο Μαγνησίας

Αποσύρουν οι αγρότες τα τρακτέρ από το Ριζόμυλο Μαγνησίας

0


Αποσύρουν τα τρακτέρ οι αγρότες από το μπλόκο στο Ριζόμυλο, ενώ την Παρασκευή με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λάρισα οι αγρότες θα επιδιώξουν συνάντηση μαζί του για να του θέσει σειρά ζητημάτων.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας Θόδωρος Γεωργαδάκης “Αύριο κλείνει ένας κύκλος της ανώτερης μορφής κινητοποιήσεων των αγροτών που ήταν τα μπλόκα. Αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, με τους αγώνες μας μπορούμε να αποσπάσουμε κάποιες λύσεις και κατακτήσεις αν και κανένα ουσιαστικό αίτημα δεν ικανοποιήθηκε… Το κέδρος των αγροτών ήταν 76 εκ. ευρώ για το αγροτικό πετρέλαιο για το 2023, υπήρξε δέσμευση για την τιμή ρεύματος στα 7λεπτά την κιλοβατώρα και αναπλήρωση εισοδήματος σε μια σειρά προϊόντα”.

Μάλιστα ο κ. Γεωργαδάκης τόνισε ότι η Ομοσπονδία θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση  των σωματείων και φορέων την Πέμπτη στις 18.00 στην Πλ. Ελευθερίας.

Ο κ. Γεωργαδάκης, στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι “Η Ομοσπονδία και το οργανωμένο αγροτικό κίνημα αποχωρεί από τα μπλόκα, αλλά δεν σταματάει ο αγώνας. ..Οι αγώνες αποφέρουν κάποιες ανάσες επιβίωσης, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα, γιατί δεν θέλουν να το λύσουν και όσο πιο μαζικοί θα είναι οι επόμενοι αγώνες, θα φέρει πιο πολλά αποτελέσματα”.

Source link

Προηγούμενο άρθροΑνθρωπιστική βοήθεια 6,5 τόνων στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας από την Μητρόπολη Δημητριάδος
Επόμενο άρθροΑποχωρούν αύριο οι αγρότες της Καρδίτσας από τον Ε-65