Αρχική Μαγνησία Αλμυρός: Νέο περιστατικό παραβατικής συμπεριφοράς σε σχολείο

Αλμυρός: Νέο περιστατικό παραβατικής συμπεριφοράς σε σχολείο

0


Νέο περιστατικό παραβατικής συμπεριφοράς εντός σχολικού περιβάλλοντος απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας, μετά τις γνωστές υποθέσεις εκφοβισμού ανηλίκων από συμμαθητές τους, σε Αργαλαστή Πηλίου και Αλμυρό.

Και η νέα υπόθεση αφορά σε σχολείο του Αλμυρού και, όπως έγινε γνωστό, ήδη έχουν κατατεθεί μηνύσεις από τον διευθυντή του σχολείου και τη μητέρα του μαθητή που έπεσε θύμα της συγκεκριμένης συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 14 Φεβρουαρίου, εν ώρα διαλείμματος, στο προαύλιο του σχολείου. Ένας 14χρονος μαθητής της Γ’ Γυμνασίου φέρεται να κατέβασε το παντελόνι ενός μικρότερου μαθητή της Α’ Γυμνασίου.

Το παιδί ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κάλεσαν τόσο τον μαθητή, όσο και τους γονείς του για εξηγήσεις. Ο 14χρονος υποστήριξε ότι όλα “έγιναν για πλάκα” και δεν υπήρχε κακή πρόθεση, ενώ τιμωρήθηκε με διήμερη αποβολή.

Ερωτώμενος σχετικά ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Δρ. Σωκράτης Σαβελίδης, δήλωσε πως δεν θα μείνουν αναπάντητα γεγονότα σχολικού εκφοβισμού, μη αποκλείοντας και την προσφυγή στις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας όταν αυτά τα προβλήματα αφορούν απρεπείς συμπεριφορές σε βάρος της υγείας και της ασφάλειας των μαθητών.

Source link

Προηγούμενο άρθροΑποκατάσταση κρηπιδωμάτων στο λιμάνι Πατητηρίου στην Αλόννησο
Επόμενο άρθροΑλμυρός: Νέο περιστατικό παραβατικής συμπεριφοράς σε σχολείο – Μηνύσεις από τον διευθυντή και την μητέρα του θύματος