Αρχική Μαγνησία Συνεχίζεται η μάχη με τα χιόνια στο Ν. Πήλιο

Συνεχίζεται η μάχη με τα χιόνια στο Ν. Πήλιο

0


Με χιόνια ανά διαστήματα ξεκίνησε η Πέμπτη στη Μαγνησία, ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και χιονόνερο στα πεδινά είναι τα κύρια χαρακτηριστικα του καιρού.

Στο Ν. Πήλιο συνεχίζεται η μάχη με το χιονιά τόσο από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας όσο και από το Δήμο για να αποκατασταθει η προσβασιμότητα στα χωριά.

Το χωριό Πλατανιά είναι χωρίς νερό από χθες ενώ τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνέχισαν να εργάζονται, κάτω από αντίξοες συνθήκες, για την αποκατάσταση της βλάβης στην Αγία Κυριακή.

Στο έλεος του χιονιά παραμένουν παραδομένες πολλές περιοχές του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και του Δήμου, συνεχίζουν και σήμερα τον αποχιονισμό, προκειμένου να αποκατασταθεί η προσβασιμότητα στα χωριά.

Δεν έγιναν τα πρωϊνά δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ για το Πήλιο, ενώ μετά τις 11 ξεκινούν τα δρομολόγια για Αθήνα. Κανονικά εκτελούνται για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, όπως Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Ωστόσο, τα δρομολόγια για Θεσσαλονίκη από 07.30 το πρωί, έως τις 5.30 το απόγευμα θα παρουσιάζουν μια μικρή καθυστέρηση, λόγω εκτροπής κυκλοφορίας στον κόμβο της Μεθώνης.

Κλειστά σχολεία

Ανεστάλη τέλος η λειτουργία των μαθημάτων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στους δήμους Βόλου, Αλμυρού, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Source link