Αρχική Μαγνησία Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

0


Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Τουρκιας και της Συρίας συγκεντρώνουν ο δήμος Ρήγα Φεραίου, το ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, αλλά και φορείς και σωματεία.

Ειδικότερα, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου στηρίζει εμπράκτως τους πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας, οι οποίοι δοκιμάζονται μετά τον καταστροφικό σεισμό. Όσοι δημότες και επιχειρήσεις του Δήμου επιθυμούν, μπορούν να βοηθήσουν στην άμεση συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές. Οι πολίτες των δύο χωρών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, έχουν ανάγκη από τα εξής είδη:

-Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, παπλώματα

-Σκηνές

-Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά.)

Η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 4, από σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου (07:00-15:00).Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2425023794.

Το ΠΑΣΟΚ

Με τη σκέψη στους σεισμόπληκτους λαούς της Συρίας και της Τουρκίας, το ΠΑ.ΣΟ.Κ -Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας ξεκινάει δράση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας.

Οι συμπολίτες που επιθυμούν να συνδράμουν, θα μπορούν να φέρουν ιατροφαρμακευτικό υλικό, κλινοσκεπάσματα και συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας στα γραφεία της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας (Αντωνοπούλου 66) πρωί και απόγευμα.

Το Συνδικάτο Μετάλλου

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας καλεί τους συναδέλφους και συναδέλφισσες στον κλάδο του μετάλλου, να συμμετέχουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φλεβάρη στις 6.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Βόλου. Παράλληλα τους καλούν να φέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας. Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής. “Κανείς μόνος! Όλοι για έναν και ένας για όλους!“.

Source link

Προηγούμενο άρθροΔ. Κολυνδρίνης: Κλείνουν την εθνική για τα λεωφορεια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ-Ταλαιπωρία επιβατών
Επόμενο άρθροΔωροθέα Κολυνδρίνη: Δίνουμε με συνέπεια τη μάχη του αποχιονισμού