Αρχική Μαγνησία Η Μπάρμπαρα “λατρεύει” τη Μαγνησία – Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις

Η Μπάρμπαρα “λατρεύει” τη Μαγνησία – Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις

0


Η Μαγνησία βρίσκεται από χθες στο επίκεντρο της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» και σύμφωνα με τον μετεωρολόγο και διευθυντή ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κωνσταντίνο Λαγουβάρδο, τα φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι και αύριο Πέμπτη, ενώ αναμένονται στη Μαγνησία τα μεγαλύτερα ύψη χιονιού κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά.

Η Μπάρμπαρα “λατρεύει” τη Μαγνησία – Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις

Στο μεταξύ από τα μεσάνυχτα της Τρίτης συνεχίζει να χιονίζει σε όλη τη Μαγνησία, με τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας που φθάνουν τα 80 να κρατούν ανοιχτό το κεντρικό δίκτυο. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, Δωροθέα Κολυνδρινη, χιονίζει σε όλη την Ανατολική Μαγνησία και το νέο χιόνι που έπεσε ξεπερνά τα 40 εκατοστά.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο δρόμος Βόλου-Ζαγοράς αλλά και Βόλου Τσαγκαράδας είναι ανοιχτοί, όπως επίσης και προς Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα η εθνική, αν και στη Φθιώτιδα αυτή τη στιγμή ισχύει απαγόρευση διέλευσης μεγάλων οχημάτων.

Δεν γίνονται τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ προς Πήλιο. Απαιτείται οι οδηγοί να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες. Προβλήματα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης αντιμετωπίζουν ορισμένα χωριά της Μαγνησίας και γίνεται προσπάθεια αποκατάστασής της.

Η Μπάρμπαρα “λατρεύει” τη Μαγνησία – Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις

Κλειστά είναι τα σχολεία σήμερα στους δήμους Βόλου, Νοτίου Πηλίου, Ζαγοράς Μουρεσίου και Σκιάθου.

Η Μπάρμπαρα “λατρεύει” τη Μαγνησία – Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ενημερώθηκε από εκπαιδευτικούς ότι τρίτοι επιχειρούν να εισχωρήσουν σε ψηφιακές σχολικές τάξεις χωρίς να είναι μαθητές. Μάλιστα, καποιοι δηλώνουν ότι είναι ελεγκτές ή επιθεωρητές. Η Β’θμια ζητά από τους εκπαιδευτικούς να τους αποβάλλουν και προειδοποιεί ότι τα ψηφιακά ίχνη τους μπορεί να εντοπιστούν εύκολα.

Source link

Προηγούμενο άρθροΟι Κινητές Ιατρικές Μονάδες πηγαίνουν στην Αλόννησο
Επόμενο άρθροΠυκνή χιονόπτωση στον Βόλο – Κλειστά τα σχολεία