Αρχική Μαγνησία Δ. Κολυνδρίνης: Κλείνουν την εθνική για τα λεωφορεια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ-Ταλαιπωρία επιβατών

Δ. Κολυνδρίνης: Κλείνουν την εθνική για τα λεωφορεια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ-Ταλαιπωρία επιβατών

0


Γύρισαν πίσω τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ για Αθήνα και για Βόλο σήμερα το πρωί στις 9 καθώς εκδόθηκε απαγορευτικό κυκλοφορίας για μεγάλα οχήματα άνω των 3,5 τόνων από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και Φθιώτιδας νωρίτερα.

Την αγανάκτησή του, εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ του νομού Μαγνησίας, Δημ. Κολυνδρίνης τόσο για την ταλαιπωρία των επιβατών, όσο και για την “ευθυνοφοβία” ορισμένων που πληρώνονται αδρά τα διόδια.

Το ίδιο έγινε και χθες. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Τι θα πει η Πολιτική Προστασία ζητά από Τροχαία να κλείσει ο δρόμος προληπτικά. Οι παραχωρησιούχοι πληρώνονται αδρά και πρέπει να κρατούν το δρόμο ανοιχτό“. Ο κ. Κολυνδρίνης ανέφερε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε το δρομολόγιο των 11 για Αθήνα καθώς τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν μετά το μεσημέρι.

Δεν απαντάει κανείς στα τηλέφωνα για να δώσει εξηγήσεις γι’ αυτές τις απαγορεύσεις και αφήνουν τον κόσμο να ταλαιπωρείται. Ενας άνθρωπος που ξεκίνησε να έρθει σπίτι του, που θα μείνει τώρα που τον επέστρεψαν πίσω, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Και εάν υπάρχει, εμείς δεν το γνωρίζουμε. Δεν μπορούμε με κανένα να μιλήσουμε, όλοι κρύβονται”, δήλωσε ο κ. Κολυνδρίνης στα gegonota.news.

H τροχαία έλαβε εντολή από την Πολιτική Προστασία να απαγορεύσει την κυκλοφορία … προληπτικά υποβάλλοντας σε ταλαιπωρία και έξοδα εκατοντάδες επιβάτες των ΚΤΕΛ . Το λοκ-νταουν στην κυκλοφορία επιβάλλεται για να μην αντιμετωπίσουν ενδεχόμενο πρόβλημα η Πολιτική Προστασία και οι παραχωρησιούχοι, δίνοντας “σήμα” πως δεν υπάρχει ετοιμότητα“, κατέληξε ο ίδιος.

Source link

Προηγούμενο άρθροΑπαγόρευση delivery σήμερα στη Μαγνησία
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας