Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προγραμματισμός για 9 προσλήψεις στον Δήμο Αλοννήσου

Προγραμματισμός για 9 προσλήψεις στον Δήμο Αλοννήσου

0
Αλόννησος τουριστική προβολή για 2018 alonnisos news,alonnisos tv,alonnisostv.com
Αλόννησος τουριστική προβολή για 2018 alonnisos news,alonnisos tv,alonnisostv.com

Τον προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το 2021 ενέκρινε με απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλοννήσου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό προβλέπονται εννέα θέσεις, οι οποίες καθορίστηκαν ανά κλάδο και αριθμό ως εξής:
Μία θέση Διοικητικού – Λογιστικού ΤΕ, μία θέση Τεχνιτών (Υδραυλικών) ΔΕ, μία θέση Τοπογράφων Μηχανικών ΠΕ6, μία θέση Διοικητικού ΠΕ1, μία θέση Εργατών Νεκροταφείου ΥΕ, μία θέση καθηγητών Φυσικής Αγωγής ΠΕ, μία θέση Οδηγού Λεωφορείου ΔΕ, μία θέση Αρχιτέκτονα ΠΕ και μία θέση Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΠΕ. Διευκρινίζεται ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών διαμορφώνουν τον ετήσιο προγραμματισμό για τις προσλήψεις του επόμενου έτους, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των φορέων, σε συνδυασμό με τις στρατηγικές προτεραιότητες για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Ο ετήσιος αυτός προγραμματισμός κοινοποιείται στο υπουργείο Οικονομικών και θα πρέπει να είναι κατά το δυνατόν εναρμονισμένος με τον πολυετή προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού. Εν συνεχεία, ο εγκεκριμένος ετήσιος προγραμματισμός αποστέλλεται στο Α.Σ.Ε.Π., προκειμένου να διαμορφώσει τον προγραμματισμό του για τις προσλήψεις τακτικού προσωπικού, που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Μία πρόσληψη για την καθαριότητα στα σχολεία
Επίσης, ο Δήμος Αλοννήσου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο τη συνημμένη αίτηση ΦΕΚ 3447/18-08-2020 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση:[email protected].
Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.
Παράλληλα ανακοινώθηκε η πρόσληψη ενός ατόμου ως εργάτη νεκροταφείου, κατηγορίας ΥΕ, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών της Υπηρεσίας Νεκροταφείου. Ο υπάλληλος θα εργαστεί έως τις 16 Απριλίου του 2021 με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Προηγούμενο άρθροΤρία ακόμη κρούσματα κορωνοϊού στη Μαγνησία το τελευταίο 24ωρο – Το ένα στη Σκόπελο
Επόμενο άρθροΧρήστος Μπουκώρος “Αναγκαία η κάψουλα μεταφοράς ασθενών για τα νησιά των Βορείων Σποράδων”