Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Διευκρινίσεις από το Λιμεναρχείο Βόλου για τις θαλάσσιες δραστηριότητες

Διευκρινίσεις από το Λιμεναρχείο Βόλου για τις θαλάσσιες δραστηριότητες

0

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι, κατόπιν σχετικών έγγραφων διευκρινίσεων από την αρμόδια Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής, δραστηριότητες όπως λήψη θαλάσσιου λουτρού, χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής (κανό, καγιάκ, wind surf, kite surf, SUP, ιστιοπλοΐα κλπ.), υποβρύχια αλιεία καθώς και αλιεία από ξηράς δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της παρ. 2 του άρθρου της Κ.Υ.Α. και ως εκ τούτου απαγορεύονται για το χρονικό διάστημα έως και 6 Απριλίου (06:00).
Επιπρόσθετα υπενθυμίζεται ότι κατ’ εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απαγορεύεται για το χρονικό διάστημα έως και 21 Απριλίου (και ώρα 06:00) η κυκλοφορία κάθε τύπου σκάφους καθώς και ο απόπλους και ο κατάπλους ιδιωτικών πλοίων και σκαφών αναψυχής και επαγγελματικών τουριστικών πλοίων ανεξαρτήτως σημαίας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, πλην συγκεκριμένων εξαιρέσεων, όπως αυτές προβλέπονται στην προαναφερόμενη ΚΥΑ και αποδεικνύονται με τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα που ο Νόμος ρητά ορίζει.

Προηγούμενο άρθρο«Μείνετε στο Σπίτι – Κρατάμε την Αλόννησο υγιή»
Επόμενο άρθροΜήνυμα ελπίδας από τη Δωροθέα Κολυνδρίνη: Παλεύουμε σήμερα για να μην χρειαστεί αύριο να χτίσουμε πάνω σε ερείπια