Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ανθρώπινος σκελετός βρέθηκε στη θέση «Βότση» στην Αλόννησο

Ανθρώπινος σκελετός βρέθηκε στη θέση «Βότση» στην Αλόννησο

0
Αλόννησος τουριστική προβολή για 2018 alonnisos news,alonnisos tv,alonnisostv.com
Αλόννησος τουριστική προβολή για 2018 alonnisos news,alonnisos tv,alonnisostv.com

Στην θέση Βότση στην Αλόννησο βρέθηκε σήμερα το πρωϊ ένας ανθρώπινος σκελετός. Κινητοποιήθηκε αστυνομία και λιμεναρχείο και ξεκίνησαν οι έρευνες για να διαλευκανθεί το μυστήριο. Η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στην μικρή κοινωνία του νησιού και αναμένονται τα αποτελέσματα των ερευνών για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ο σκελετός σύμφωνα με πληροφορίες της βρέθηκε από τα συνεργεία εργατών σε οικοδομή, όταν έσκαψαν για τις σωληνώσεις αποχέτευσης και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ο σκελετός βρέθηκε μέσα στον λάκο που είχε ανοιχθεί για την εγκατασταθεί το σύστημα αποχέτευσης αλλά οι εργασίες στην οικοδομή είχαν εγκαταλειφθεί πολλά χρόνια και πριν λίγες ημέρες έγινε επανέναρξη.

Άμεσα θα γίνουν εξετάσεις dna για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για  έναν 54χρονο άντρα, ο οποίος  εξαφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2013  στην Αλόννησο ο οποίος παραθέριζε σε φιλικό του σπίτι κοντά στην περιοχή που βρέθηκε ο σκελετός.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 54χρονος πήγε στην Αλόννησο για διακοπές από το Ηράκλειο Κρήτης, . Στην Αλόννησο έφτασε παρέα με φίλο του και φιλοξενήθηκε σε φιλικό τους σπίτι.

Ένα μεσημέρι έφυγε από το σπίτι και δεν επέστρεψε. Η απουσία του προκάλεσε ανησυχία στους φίλους του, που τελικά δήλωσαν εξαφάνισή του στην Αστυνομία. Υπήρχε μάλιστα μαρτυρία ότι ο 54χρονος άντρας εθεάθη σε αγροτική περιοχή κοντά στη «Στενή Βάλα» Αλοννήσου. Η περιοχή ερευνήθηκε όμως δεν εντοπίστηκε ίχνος του εξαφανισμένου. Η κινητοποίηση από εδάφους και αέρα ήταν μεγάλη.

Ο 54χρονος δεν ήταν παντρεμένος και δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας. Ωστόσο είχε ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε καθεστώς άγχους και στρες. Θα προηγηθούν οι εξετάσεις dna και στη συνέχεια από τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του ανθρώπου που ανήκει ο σκελετός προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή έπεσε στον όχτο που οδηγεί από τη θέση Βότση στη Στενή Βάλα.

 

Προηγούμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Επόμενο άρθροΔεμένο στο λιμάνι της Αλοννήσου το «Ερατώ» λόγω θυελλωδών ανέμων