Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Υπερσύγχρονο γυμναστήριο στην Αλόννησο

Υπερσύγχρονο γυμναστήριο στην Αλόννησο

0

ντατικοί ρυθμοί στις εργασίες του κλειστού της Αλοννήσου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο Αλοννήσου και συγκεκριμένα για την αποπεράτωση του υπογείου και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, συνολικού προϋπολογισμού 260.000 ευρώ.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν αποπεράτωση περιτοίχισης από οπλισμένο σκυρόδεμα και τσιμεντόστρωση περιβάλλοντος χώρου. Κατασκευή – διαμόρφωση εσωτερικών χώρων υπογείου με τοιχοποιία. Σοβάτισμα και βάψιμο της τοιχοποιίας. Επικάλυψη τοίχων WC από κεραμικά πλακάκια. Τοποθέτηση κουφωμάτων (παραθύρων και θυρών) και κιγκλιδωμάτων, διακοσμητικής ψευδοροφής, διάστρωση δαπέδων με κουμπωτές λωρίδες συνθετικού ξύλου, επένδυση βαθμίδων με μάρμαρο, επίστρωση αύλειου χώρου ισογείου και προαύλιου υπογείου με πλάκες από τσιμέντο.

Επίσης προβλέπεται η τοποθέτηση δύο μπασκέτων τοίχου με δυνατότητα ανάκλησης με χειροκίνητο μηχανισμό προς την οροφή, συγκροτήματος ορθοστατών βόλεϊ, προμήθεια και τοποθέτηση 300 πλαστικών καθισμάτων, δύο πάγκων αναπληρωματικών, προμήθεια και τοποθέτηση ενός τραπεζιού γραμματείας με προστατευτικό στρώμα.

Προηγούμενο άρθροΓενική Συνέλευση του Δικτύου Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ αναπληρωματικό μέλος εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Αλοννήσου
Επόμενο άρθροΠροσλήψεις δύο γυμναστών στην Αλόννησο