Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ευχαριστήρια επιστολή Πέτρου Βαφίνη

Ευχαριστήρια επιστολή Πέτρου Βαφίνη

0

Αγαπητοί μου συνδημότες, συνεργάτες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου που για ακόμη μια φορά μας στηρίξατε, μας τιμήσατε με τη ψήφο σας και μας αναδείξατε στην πρώτη θέση των επιλογών σας. Το αποτέλεσμα δικαιώνει τους κόπους μας για την πενταετία που προηγήθηκε, ανταμείβει τις ειλικρινείς προθέσεις μας για το μέλλον του νησιού και ανήκει ολοκληρωτικά στις έντιμες προσπάθειες όλης της ομάδας του συνδυασμού «Ενότητα για την Πρόοδο – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» που δούλεψε αδιάκοπα, προκειμένου να ενημερώσει τους Δημότες σχετικά με τις δράσεις μας αλλά και το ουσιαστικό πρόγραμμα μας για την επόμενη ημέρα. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πρωτίστως όλους τους Δημότες Αλοννήσου για την ανταπόκριση, την υπεύθυνη στάση τους καθώς και την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά και τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών.

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, οι Δημότες καλούνται πλέον να επιλέξουν Δήμαρχο που διαθέτει την εμπειρία και μπορεί να αναλάβει την ευθύνη στο τιμόνι του Δήμου μέσα από μία διαδικασία συνεργασίας, καθώς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τον κάθε συνδυασμό έχουν ήδη εκλεγεί με βάση τα αποτελέσματα της 26ης Μαΐου.

Μέσα σε ένα θετικό κλίμα με αισιόδοξα μηνύματα, πάμε να δώσουμε τη μάχη της Δεύτερης Κυριακής ακόμη πιο επίμονα, ακόμη πιο δημιουργικά, ώστε ο πραγματικός νικητής από τις φετινές εκλογές να είναι η Αλόννησος και όλοι οι Δημότες της.

Με εκτίμηση,

Πέτρος Βαφίνης