Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Συντήρηση στο οδικό δίκτυο από Πατητήρι έως Γέρακα

Συντήρηση στο οδικό δίκτυο από Πατητήρι έως Γέρακα

0
Αλόννησος τουριστική προβολή για 2018 alonnisos news,alonnisos tv,alonnisostv.com
Αλόννησος τουριστική προβολή για 2018 alonnisos news,alonnisos tv,alonnisostv.com
Έργα συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ είναι σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα νησιά των Βορείων Σποράδων.
Τα εν εξελίξει έργα αφορούν σε ασφαλτικές εργασίες στο επαρχιακό δίκτυο Σκοπέλου – Γλώσσας, στη συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων Νήσου Αλοννήσου και στη συντήρηση επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών.
Για το έργο «ασφαλτικές εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σκοπέλου – Γλώσσας», προϋπολογισμού 400.000,00€ προβλέπεται να γίνουν εργασίες άρσης καταπτώσεων από κατολισθήσεις, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, κατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτικών, τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων επικίνδυνων θέσεων και διαγράμμιση.
Για το έργο «συντήρηση στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στην Αλόννησο», προϋπολογισμού 250.000,00€, προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης τμημάτων και σημείων του οδικού δικτύου, σήμανση των τμημάτων βελτίωσης και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο από Πατητήρι έως Γέρακα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αλοννήσου.
Για το έργο «κατασκευή πεζοδρομίων – συντήρηση επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών», προϋπολογισμού 300.000,00€, προβλέπεται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης όλης της επιφάνειας της οδού με ασφαλτικό τάπητα στη θέση από οδό Παπαδιαμάντη έως την επαρχιακή οδό και μέσω παλαιού Κέντρου Υγείας, κατασκευή νέων πεζοδρομίων, διαγράμμιση οδού, συντήρηση σε θέσεις στάσης λεωφορείων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από Σκιάθο έως Κουκουναριές.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε “Με την απόλυτη στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, υλοποιούμε έργα ουσίας, έργα χρήσιμα για τις τοπικές κοινωνίες της Νησιωτικής και Ηπειρωτικής Μαγνησίας. Με σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό προχωρούμε στην υλοποίηση των έργων σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Τοπικά Συμβούλια».

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη για την αναβάθμιση των υπηρεσιών διακομιδής στα νησιά της Σκύρου, της Σκοπέλου, της Σκιάθου και της Αλοννήσου
Επόμενο άρθροΞενάγηση στο υποβρύχιο μουσείο της Περιστέρας στην Αλόννησο