Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δεξαμενόπλοιο πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή της Αλοννήσου

Δεξαμενόπλοιο πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή της Αλοννήσου

0

Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, πλέει δεξαμενόπλοιο στη θαλάσσια περιοχή νήσου Ψαθούρας Αλονήσου. Το δεξαμενόπλοιο με σημαία των Νήσων Μάρσαλ και 26 άτομα πλήρωμα είχε αναχωρήσει από το Πόρτ Σάιντ της Αιγύπτου με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Στο σημείο σπεύδουν δύο πλοία ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού, δύο ρυμουλκά και τρία παραπλέοντα πλοία. Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 6 Μποφόρ.

Αίσιο τέλος για το δεξαμενόπλοιο που έμεινε ακυβέρνητο ανοιχτά της Αλοννήσου

Ακυβέρνητο έπλεε σήμερα ένα δεξαμενόπλοιο ανοιχτά της νήσου Ψαθούρα στις Βόρειες Σποράδες, λόγω μηχανικής βλάβης. Η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος καθώς η βλάβη επισκευάστηκε από το πλήρωμα του σκάφους. Έτσι, το δεξαμενόπλοιο συνεχίζει το ταξίδι του με προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και εκεί αναμένεται να επισκευαστεί πλήρως η βλάβη.
Σημειώνεται ότι το δεξαμενόπλοιο με σημαία των Νήσων Μάρσαλ και 26 άτομα πλήρωμα είχε αναχωρήσει από το Πόρτ Σάιντ της Αιγύπτου με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Όταν εξέπεμψε σήμα κινδύνου, στο σημείο έπλευσαν δύο πλοία ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος, δύο ρυμουλκά και τρία παραπλέοντα πλοία. Στη θαλάσσια περιοχή έπνεαν άνεμοι ανατολικοί- βορειοανατολικοί έως 6 Μποφόρ.

Προηγούμενο άρθροΑνάρτηση δασικών χαρτών σε Βόλο, Νέα Αγχίαλο, Σκιάθο και Αλόννησο
Επόμενο άρθροΚαι στην αγορά της Ρουμανίας στοχεύει η Αλόννησος