Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατάθεση μάρτυρα για την εξαφάνιση του Γ. Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο

Κατάθεση μάρτυρα για την εξαφάνιση του Γ. Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο

0

“Φως στο τούνελ” για την εξαφάνιση του Γιώργου Καραμιχαηλίδη, του οποίου η μητέρα δίνει αγώνα για να βρει στοιχεία που να οδηγούν στους υπαίτιους για το γεγονός ότι ο γιος της χάθηκε από προσώπου γης μετά από διακοπές στην Αλόννησο.
Στην ανακρίτρια παρουσιάστηκε ο μάρτυρας που είχε δηλώσει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη πως είναι έτοιμος να καταθέσει ενόρκως για όσα ισχυρίζεται ότι γνωρίζει και είδε στο νησί.
Ο μάρτυρας εμφανίστηκε και έδωσε ένορκη κατάθεση που θα βοηθήσει τις αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι της εξαφάνισης.

O Γιώργος Καραμιχαηλίδης εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 2016 στην Αλόννησο. Για την υπόθεση είχαν γίνει δύο προκαταρκτικές εξετάσεις, που ολοκληρώθηκαν, ενώ η μητέρα του 30χρονου αγνοούμενου, Ματούλα Κουτρώτσιου, είχε καταθέσει στις 20 Φεβρουαρίου 2017, δια των δικηγόρων της, μήνυση στα δικαστήρια του Βόλου κατά δύο ατόμων, που επέβαιναν σε φουσκωτό, το μοιραίο βράδυ που εξαφανίστηκε ο γιός της και κατά παντός υπευθύνου, για έκθεση ζωής σε κίνδυνο. Η μήνυση είχε υποβληθεί για το λόγο, ότι άφησαν άνθρωπο στη θάλασσα, ενώ θα έπρεπε να τον περιθάλψουν και να μην τον εγκαταλείψουν.
Ο 30χρονος Γιώργος, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και διαμένει στο Βέλγιο, είχε πάει για διακοπές στην Αλόννησο με την 24χρονη φίλη του, αλλά από το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου 2016, που έπεσε στη θάλασσα για μπάνιο, αγνοείται και παρά τις έρευνες που έγιναν, δεν εντοπίστηκε.

Προηγούμενο άρθροΑκινητοποιημένο λόγω βλάβης το «Ερατώ»
Επόμενο άρθροΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΣΤΟΝ Ι. ΤΟΛΙΑ