Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η τουριστική προβολή του Δήμου Αλοννήσου για το 2018.

Η τουριστική προβολή του Δήμου Αλοννήσου για το 2018.

0
Αλόννησος τουριστική προβολή για 2018 alonnisos news,alonnisos tv,alonnisostv.com
Αλόννησος τουριστική προβολή για 2018 alonnisos news,alonnisos tv,alonnisostv.com

Τουριστική στρατηγική θα ακολουθήσει φέτος ο Δήμος Αλοννήσου

Για την επίτευξη της αύξησης αφίξεων τουριστών, την μέση παραμονή του επισκέπτη, την διεύρυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και την επαναληψιμότητα των επισκεπτών.

Η επίτευξη των παραπάνω στόχων συνεπάγεται τον προγραμματισμό και τη δρομολόγηση δράσεων με γνώμονα τις παρακάτω τακτικές: Συντήρηση μεριδίου στις αγορές ενδιαφέροντος που ήδη το brand name «Αλόννησος» είναι οικείο και καθιερωμένο όπως Ελλάδα, Μ. Βρετανία, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία. Προσέγγιση, παράλληλα, νέων αγορών, που μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη των παραπάνω στόχων, όπως Τσεχία, Ρουμανία, Σερβία, Πολωνία, Ισραήλ, Φιλανδία, Κύπρο και Ελβετία.
Σε δηλωσή της η πρόεδρος της Επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου Αλοννήσου , Κικής Αναγνώστου είπε τα εξής :
«Προσπαθούμε να υιοθετούμε δράσεις οι οποίες έχουν το ελάχιστο δυνατό κόστος, όπως οι δράσεις που πραγματοποιήσαμε την προηγούμενη χρονιά σε Ολλανδία και Βέλγιο. Με πολύ μικρό κόστος πραγματοποιήθηκαν πολύ εντυπωσιακές εκδηλώσεις – παρουσιάσεις της Αλοννήσου σε τουρ οπερέιτορς και bloggers. Προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι αντίστοιχο και στην εγχώρια αγορά, και επίσης να συμμετέχουμε σε εκθέσεις και μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ούτως ώστε να μειώνουμε το κόστος συμμετοχής»

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του Δήμου Αλοννήσου για το 2018.

Οι διεθνείς τουριστικές εκθέσεις : «Holiday world» της Πράγας, που θα πραγματοποιηθεί 15 – 18 Φεβρουαρίου, «Panorama» της Στοκχόλμης 17 – 18 Φεβρουαρίου, ITTFA του Βελιγραδίου 22 – 25 Φεβρουαρίου, ΤΤΡ του Βουκουρεστίου 22 – 25 Φεβρουαρίου, TAXIDI 2018 της Λευκωσίας 20 – 22 Απριλίου, Grecka Panorama της Βαρσοβίας τον Δεκέμβριο του 2018.

Συνεχίζεται η συνεργασία με εταιρεία συμβούλων τουριστικής προβολής, η διοργάνωση τουριστικών ταξιδιών ή ταξιδιών τουριστικών πρακτόρων αλλά και η πραγματοποίηση ειδικών εκδηλώσεων – παρουσιάσεων του νησιού σε τουριστικούς πράκτορες, τουρ οπερέιτορς, δημοσιογράφους, αλλά και επαγγελματίες.

Προηγούμενο άρθροΑσθενείς σεισμικές δονήσεις τα ξημερώματα στην Αλόννησο
Επόμενο άρθροΑγανακτισμένοι οι εκπαιδευτικοί των νησιών με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στη γραμμή Βόλος-Σποράδες