Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Αύξηση τελών ύδρευσης και καθαριότητας στο Δήμο Αλοννήσου

Αύξηση τελών ύδρευσης και καθαριότητας στο Δήμο Αλοννήσου

0
Αλόννησος τουριστική προβολή για 2018 alonnisos news,alonnisos tv,alonnisostv.com
Αλόννησος τουριστική προβολή για 2018 alonnisos news,alonnisos tv,alonnisostv.com

εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο

Σε αύξηση τόσο των τελών ύδρευσης όσο και των τελών καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Αλοννήσου για το 2018 μετά την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα δύο επίμαχα θέματα συζητήθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση του νέου έτους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης με αντιδράσεις τόσο από πλευράς Δημοτικών Συμβούλων όσο και δημοτών. Παρά τις δύο αρνητικές ψήφους από την πλευρά της πλειοψηφίας και με απούσα την αντιπολίτευση πλην ενός, ο οποίος ψήφισε επίσης αρνητικά, πέρασαν τελικά κατά πλειοψηφία και τα δύο θέματα.
Έτσι, παρά τις υποσχέσεις για μείωση των τελών ύδρευσης μετά την πρόσφατη υπογραφή πενταετούς σύμβασης με την εταιρία διαχείρισης της μονάδας αφαλάτωσης, οι δημότες της Αλοννήσου καλούνται τώρα να πληρώσουν ακριβότερα τα πρώτα 20 κυβικά μέτρα κατανάλωσης από το ήδη πανάκριβο νερό της αφαλάτωσης και σχεδόν στη διπλάσια τιμή το νερό από τις γεωτρήσεις. Τέλος, αύξηση 30% αποφασίστηκε για τα τέλη καθαριότητας, επιβαρύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τα ήδη βεβαρημένα με πολλαπλά έξοδα νοικοκυριά.

πηγη:lifespeed

Το Alonissos tv έχει αναδείξει το θέμα 20-12-2017 διαβάστε το δημοσίευμα

 

Προηγούμενο άρθροΗ Αλόννησος στο… διάστημα
Επόμενο άρθροΟ Κυνηγετικός Σύλλογος Αλοννήσου διοργανώνει τον ετήσιο χορό!