Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Γιατροί οπλίτες στο Αγροτικό Ιατρείο Αλονήσου

Γιατροί οπλίτες στο Αγροτικό Ιατρείο Αλονήσου

0
Ιατρείο Αλοννήσου alonnisos tv , alonnisostv.com
Ιατρείο Αλοννήσου alonnisos tv , alonnisostv.com

Θα υπηρετούν σε άγονες και δυσπρόσιτες περιοχές κάνοντας ταυτόχρονα και το αγροτικό τους – Διαβάστε πού θα τοποθετηθούν οι στρατεύσιμοι-αγροτικοί γιατροί

Μέσω του… Ελληνικού Στρατού θα καλύπτονται οι υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων των νησιωτικών και γενικά των δυσπρόσιτων περιοχών. Σύμφωνα με τη λύση που δρομολογείται από τα υπουργεία Υγείας και Εθνικής Άμυνας, οι στρατεύσιμοι γιατροί θα υπηρετούν σε άγονες και δυσπρόσιτες περιοχές κάνοντας ταυτόχρονα και το αγροτικό τους.

Με αυτόν τον τρόπο εκτιμάται ότι θα δοθεί σημαντική «υγειονομική ανάσα» στον πληθυσμό των ευαίσθητων αυτών περιοχών που βιώνουν χρόνια εγκατάλειψη σε ό,τι αφορά την περίθαλψή τους.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) κ. Μιχάλης Βλασταράκος – ο οποίος σημειωτέον είχε υποβάλλει τη σχετική πρόταση αρμοδίως- διαβίβασε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατάλογο με τα αγροτικά ιατρεία νησιωτικών και δυσπρόσιτων περιοχών, τα  οποία παραμένουν κενά. Στη λίστα περιλαμβάνονται 17 Περιφερειακά Ιατρεία τα οποία χρήζουν όπως επισημαίνεται άμεσης στελέχωσης.

Πού θα τοποθετηθούν οι στρατεύσιμοι – αγροτικοί γιατροί

Νομός Μαγνησίας

Αγροτικό Ιατρείο Αλοννήσου
1 χρόνο κενή, 2 θέσεις

Προηγούμενο άρθροΜε λαμπρότητα γιορτάστηκε ο αγιασμός των υδάτων στην Αλόννησο
Επόμενο άρθροΑποσύρεται για συντήρηση το «Εξπρές Σκιάθος»