Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Στην Αντιπεριφερειάρχη οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων για την επικαιροποιημένη προβολή των...

Στην Αντιπεριφερειάρχη οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων για την επικαιροποιημένη προβολή των Σποράδων

0

Οι Πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων Σκιάθου, Αλέξανδρος Ευσταθίου, Σκοπέλου, Μαίρη Διαμάντη και Αλοννήσου, Ζωή Τσίτσα συναντήθηκαν σήμερα με την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας για την ΠΕ Σποράδων Νικόλαο Πλωμαρίτη, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας.
Αντικείμενο της συνάντησης και της σύσκεψης ήταν η ανάληψη συντονισμένων δράσεων για την συγκροτημένη και επικαιροποιημένη κοινή προβολή στο διαδίκτυο, στον ηλεκτρονικό και έγγραφο τύπο και στους αρμόδιους ελληνικούς και ξένους φορείς του τουριστικού προϊόντος των Σποράδων, δηλαδή του μόνου νησιωτικού συμπλέγματος της Θεσσαλίας, αλλά ταυτοχρόνως και του μεγαλύτερου σε εύρος, καθώς επίσης οι υποδομές και δυνατότητες υποδοχής και φιλοξενίας τουριστικού προορισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ειδικότερα συζητήθηκε η ιδιαιτερότητα του νησιωτικού συμπλέγματος των Σποράδων, πάντοτε σε συνάρτηση με το ζήτημα της τουριστικής προβολής, σε αντιδιαστολή με την τουριστική προβολή των χερσαίων τουριστικών προορισμών της λοιπής Θεσσαλίας.
Η κ. Κολυνδρίνη και ο κ. Πλωμαρίτης συνέδραμαν στη σχετική σύσκεψη και έθεσαν τις καλές τους υπηρεσίες για την ικανοποίηση της επικαιροποιημένης προβολής των Σποράδων και του τουριστικού τους προϊόντος, ενώ ταυτοχρόνως αποφασίστηκε να λάβει χώρα σχετική σύσκεψη με την παρουσία και άλλων φορέων καθώς και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.