Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα: Υποκριτικό το αίτημα Πλαστάρα για κάλπες σε Πήλιο –...

Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα: Υποκριτικό το αίτημα Πλαστάρα για κάλπες σε Πήλιο – Σκόπελο – Αλόννησο

0

Από τον συνδυασμό «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει ως “κίνηση εντυπωσιασμού” το αίτημα του Τρ. Πλαστάρα να στηθούν κάλπες στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, σε Σκόπελο κι Αλόννησο. Όπως σημειώνει το «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα», η σημερινή διοίκηση είχε εισηγηθεί να στηθούν κάλπες σε Αλμυρό και Σκιάθο, και το αίτημα έλαβε τη σχετική έγκριση.

Η ανακοίνωση του “Ανεξάρτητου Επιμελητηριακού Κινήματος”

“Είναι τουλάχιστον υποκριτικό από πλευράς του κ. Πλαστάρα να αιτείται ετεροχρονισμένα, να στηθούν κάλπες στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, σε Σκόπελο κι Αλόννησο, τη στιγμή που, η σημερινή Διοίκηση του Επιμελητηρίου, από τις προηγούμενες εκλογές είχε ζητήσει να ανοίξει η διαδικασία στην περιφέρεια και κάποιοι από την προηγούμενη Διοίκηση – γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Πλαστάρας ποιοι – είχαν αντιδράσει.
Η σημερινή Διοίκηση εγκαίρως είχε εισηγηθεί στην Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου να στηθούν κάλπες στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές σε Αλμυρό και Σκιάθο, απόφαση η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, εστάλη στο Υπουργείο και έλαβε την σχετική έγκριση.
Ο κ. Πλαστάρας δε γνωρίζει άραγε ποια διαδικασία ακολουθείται?
Να του θυμίσουμε επίσης, ότι ο ίδιος είχε αντιδράσει αρχικά στο να στηθούν κάλπες στη Σκιάθο. Τέτοιες ενέργειες μόνο ως «πυροτεχνήματα» και κινήσεις εντυπωσιασμού για το θεαθήναι, μπορούν να χαρακτηριστούν.

Προηγούμενο άρθροΓερμανικός τουριστικός κολοσσός επενδύει στις Σποράδες
Επόμενο άρθροΣημαντικές εκπτώσεις αλλά και αυστηρά κριτήρια για την ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο