Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο βυθός της Αλοννήσου σε αφιέρωμα στο blogspot της Thomas Cook

Ο βυθός της Αλοννήσου σε αφιέρωμα στο blogspot της Thomas Cook

0

Την τιμητική τους είχαν το θαλάσσιο πάρκο και ο βυθός της Αλοννήσου. Με εξειδίκευση στον καταδυτικό Τουρισμό, η έμπειρη Βρετανίδα blogger Florine Quirion, επισκέφτηκε τον οικολογικό παράδεισο των Σποράδων το διάστημα 16-23 Αυγούστου, προκειμένου να αποτυπώσει τον θαλάσσιο πλούτο της Αλοννήσου, καθώς και να βιώσει την φιλοξενία, το φυσικό κάλλος, την τοπική κουζίνα και τις δραστηριότητες που προσφέρει ο προορισμός στη διάρκεια της θερινής σεζόν.
Σημειώνεται πως η κ. Quirion, αρθρογραφεί, στο διεθνές blogspot της Thomas Cook και στο εξειδικευμένο website – blog, WorldAdvertureDivers.com με καθιερωμένη παρουσία και ανταπόκριση σε δεκάδες χιλιάδες φίλους της κατάδυσης.
«Η προσέλκυση του κοινού ειδικών ενδιαφερόντων κατατάσσεται υψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων μας για την προβολή του νησιού», σχολιάζει ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης, που σε συνεργασία με την Τουριστική Επιτροπή και την εταιρία Τουριστικού Consulting Re:make, δρομολογεί τις επόμενες δράσεις προβολής για την άμεση στόχευση σε αγορές του εξωτερικού

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη 54χρονης στην Αλόννησο για παραβίαση του νόμου της ΑΕΠΙ
Επόμενο άρθροΘρίλερ Ανατριχιαστικό μήνυμα εξαφανισμένου στη μητέρα του