Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Με ενέργειες του Δημάρχου Αλοννήσου εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι!

Με ενέργειες του Δημάρχου Αλοννήσου εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι!

0

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης κινησε τις απαραίτητες ενέργειες με συνεργασία της ΜΟΜ που παραχώρησε το σκάφος της για τον εντοπισμό τους και μεταφέρθηκαν οι αρχές Λιμενικό και Πυροσβεστική.

Το ζευγάρι ηλικίας περίπου 55 χρονών, με την παρέα τους συνολικά 10 άτομα, νοίκιασαν ιστιοφόρο σκάφος από το Βόλο και χθες το απόγευμα έδεσε στον όρμο του Αγ. Πέτρου, στην Κυρα Παναγιά Αλοννήσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι βγήκε στο νησί να περπατήσει και να επισκεφθεί το μοναστήρι της Κυρά Παναγιάς, το οποίο και είναι μετόχι της Ιεράς Μονής της Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους.

Τον άνδρα και τη γυναίκα έπιασε όμως η νύχτα, με αποτέλεσμα να χαθούν και περπατώντας να φτάσουν σε άλλη παραλία και όχι στο σημείο που βρισκόταν το σκάφος.

Προηγούμενο άρθροΑίσιο τέλος για τους δυο Ιταλούς τουρίστες βρέθηκαν στην Κυρα Παναγία Αλοννήσου σώοι !
Επόμενο άρθροΕκτακτη ενίσχυση μικρών νησιωτικών και ορεινών περιοχών από το ΥΠΕΣ