Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα: Υποκριτικό το αίτημα Πλαστάρα για κάλπες σε Πήλιο – Σκόπελο – Αλόννησο

Από τον συνδυασμό «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει ως “κίνηση εντυπωσιασμού” το αίτημα του Τρ. Πλαστάρα να στηθούν κάλπες στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, σε Σκόπελο κι Αλόννησο. Όπως σημειώνει το «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα», η σημερινή διοίκηση είχε εισηγηθεί να στηθούν κάλπες σε Αλμυρό και Σκιάθο, και το αίτημα έλαβε τη σχετική έγκριση.

Η ανακοίνωση του “Ανεξάρτητου Επιμελητηριακού Κινήματος”

“Είναι τουλάχιστον υποκριτικό από πλευράς του κ. Πλαστάρα να αιτείται ετεροχρονισμένα, να στηθούν κάλπες στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, σε Σκόπελο κι Αλόννησο, τη στιγμή που, η σημερινή Διοίκηση του Επιμελητηρίου, από τις προηγούμενες εκλογές είχε ζητήσει να ανοίξει η διαδικασία στην περιφέρεια και κάποιοι από την προηγούμενη Διοίκηση – γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Πλαστάρας ποιοι – είχαν αντιδράσει.
Η σημερινή Διοίκηση εγκαίρως είχε εισηγηθεί στην Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου να στηθούν κάλπες στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές σε Αλμυρό και Σκιάθο, απόφαση η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, εστάλη στο Υπουργείο και έλαβε την σχετική έγκριση.
Ο κ. Πλαστάρας δε γνωρίζει άραγε ποια διαδικασία ακολουθείται?
Να του θυμίσουμε επίσης, ότι ο ίδιος είχε αντιδράσει αρχικά στο να στηθούν κάλπες στη Σκιάθο. Τέτοιες ενέργειες μόνο ως «πυροτεχνήματα» και κινήσεις εντυπωσιασμού για το θεαθήναι, μπορούν να χαρακτηριστούν.